ctopli

  • ۰
  • ۰

واحد تولیدی آرد ستاره 37 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 40

فهرست مندرجات:

بخش اول: کلیات

- مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی

- خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی

- اصطلاحات و تعریفات

بخش دوم: سازمان واحد تولیدی

- سازماندهی واحد تولیدی و بخشهای آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی

- سازماندهی امور کیفیت واحد تولیدی و نمودار سازمانی بخش کیفیت

- شرح وظایف، مسئولیتها و اختیارات مسئولان و کارکنان دخیل و مؤثر بر کیفیت بویژه مسئول و کارکنان بخش کیفیت

بخش سوم: مستندات نظام کیفیت

- ساختار مستندات نظام کیفیت شامل نظام نامه، روشهای اجرایی، دستورالعمل های کاری، مشخصات فنی و استانداردهای کارخانه ای، تقشه ها، کارتها و فرمهای عملیاتی و غیره

- نحوه تهیه، بررسی، تایید، تصویب، تجدیدنظر و توزیع مستندات نظام کیفیت و چگونگی کنترل آنها

- حفظ و نگهداری سوابق

بخش چهارم: کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی

- نمودار فرآیندها

- تدارکات و انبارش مواد اولیه

- فرآوری مواد اولیه و یا ساخت و مونتاژ قطعات

- بسته بندی محصول نهایی

- انبارش، حمل و تحویل محصول

بخش پنجم: بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات

- بازرسی و آزمایش مواد اولیه

- بازرشی و آزمایش حین فرآیند

- بازرسی و آزمایش محصول نهایی (آزمونهای مستمر کارخانه ای، آزمونهای نمونه ای برای تصدیق بهر ساخت (lot یا Batch)، آزمونهای فرعی برای تصدیق نمونه محصول جدید)

بخش ششم: شناسایی، ردیابی و وضعیت بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات

بخش هفتم: امکانات آزمایشگاهی و کنترل تجهیزات و بازرسی، آزمون و اندازه گیری (بررسی های کارکردی وکالیبراسیون)

بخش هشتم: کنترل و تعیین تکلیف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و رسیدگی به شکایات مشتریان

بخش نهم: آموزش کارکنان

بخش دهم: کاربرد فنون آکاری

پیوست ها, فهرست مدارک و مستندات مرتبط نظام کیفیت و سایر ضمائم ضروری

بخش اول: کلیات

مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی

واحد تولیدی آرد ستاره به مساحت 2m7800 واقع در تهران خیابان شهید رجائی خیابان ستاره، تولید آرد خود را به ظرفیت 30 هزار تن در سال از سال 1342 شروع کرده است. محصول در دو نوع آرد ستاره درجه 2 (درصد سبوس گیری 19 درصد) و آرد سبوس گرفته (درصد سبوس گیری 13 درصد) منطبق بر استاندارد ملی به شماره 103 و 2393 به روش والسی تولید می شود. این واحد تولیدی به مدیریت عامل سید محمدرضا مرتضوی و داشتن نیروهای متخصص شامل خانم الهام عباسی مسئول کنترل کیفیت با مدرک مهندسی صنایع غذایی، آقای سید احمد حیدری مدیر تولید با مدرک شیمی و خانم رکسانا نادرنیا مدیر فنی با مدرک مهندسی مکانیک و تعداد 35 کارگر از حداکثر توان خود جهت تولید محصول با کیفیت مطلوب بهره می برد ماده اولیه و محصول در کلیه مراحل تولید و فرآوری کنترل شده و آزمایشات لازم برروی آنها در بخش میکروبی و شیمی انجام می شود.

این کارخانه با داشتن پروانه تأسیس و بهره برداری به شمارة 4251، در تیرناه سال 1382 موفق به اخذ پروانه های ساخت محصول به شماره 17942









سایر محصولات :
واحد تولیدی آرد ستاره 37 ص

واحد تولیدی آرد ستاره 37 ص...

هیدرولوژی چیست

هیدرولوژی چیست...

هویدا

هویدا...

هوش هیجانی 24ص

هوش هیجانی 24ص...

هوش مصنوعی کشف یک مسیر از میان فضاهای مسئله از یک وضعیت آغازی به وضعیت هدف 60 ص

هوش مصنوعی کشف یک مسیر از...

هوش عاطفی در تعلیم و تربیت 7ص

هوش عاطفی در تعلیم و...

هوای آلوده چیست

هوای آلوده چیست...

پاورپوینت درس 11 تاریخ ایران و جهان دهم انسانی آیین کشورداری

پاورپوینت درس 11 تاریخ ایران و...

هوای آلوده چیست 13 ص

هوای آلوده چیست...

هسته اتم

هسته اتم...

نگهداری میوه ها و سبزیها 19ص

نگهداری میوه ها و سبزیها...

نگهداری انگور در سرد خانه 24ص

نگهداری انگور در سرد خانه 24ص...

نگاهی به ارزش تغذیه 11ص

نگاهی به ارزش تغذیه 11ص...

نکته های در مورد اعتماد به نفس 8 ص

نکته های در مورد اعتماد به نفس...

پاورپوینت درس 10 تاریخ ایران و جهان دهم انسانی اشکانیان و ساسانیان

پاورپوینت درس 10 تاریخ ایران...

نوسانات اقلیمی

نوسانات اقلیمی...

نمونه پروپزال 1

نمونه پروپزال 1...

نقش پرتئینها در طیور 35 ص

نقش پرتئینها در طیور 35 ص...

نقش والدین و مردمان در رشد زبانی کودک 12 ص

نقش والدین و مردمان...

نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن 5ص

نقش مواد غذایی...

نقش مسلمانان در پیشرفت ریاضیات

نقش مسلمانان در پیشرفت ریاضیات...

پاورپوینت درس 9 تاریخ ایران و جهان دهم انسانی ورود آریایی ها تا پایان هخامنشیان

پاورپوینت درس 9 تاریخ ایران و جهان...

نقش مذهب در سلامت روان 5ص

نقش مذهب در سلامت روان 5ص...

نقش محبت در زندگی خانوادگی 20ص

نقش محبت در زندگی خانوادگی...

نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 40ص

نقش فناوری نانو در...

نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 31ص

نقش فناوری نانو در صنایع...

نقش شکستگیها و درزها در تجمع نفت

نقش شکستگیها و درزها...

نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی 10ص

نقش رژیم غذایی...

نقش تلقین در زندگی انسانها 8ص

نقش تلقین در...

پاورپوینت فن آوری هشتم درس 2 الکترونیک قابل ویرایش 27 اسلاید بسیار جذاب

پاورپوینت فن آوری هشتم درس 2 ...

پاورپوینت درس 8 تاریخ ایران و جهان دهم انسانی سپیده دم تمدن

پاورپوینت درس 8 تاریخ ایران و...

پاورپوینتی در مورد لیستریوز گوسفند

پاورپوینتی در مورد لیستریوز...

پاورپوینتی در مورد گامهای اجرایی حسابداری تعهدی در سال مالی 1389

پاورپوینتی در مورد گامهای اجرایی حسابداری...

نقش آمیلوز و آمیلوپکتین در رابطه با تشکیل ژل 3ص

نقش آمیلوز و آمیلوپکتین در رابطه با...

پاورپوینتی در مورد کدگذاری سقطها در ICD 10

پاورپوینتی در مورد کدگذاری...

نفت در خاورمیانه عربی 10ص

نفت در خاورمیانه...

نفت خام

نفت خام...

نفت 16 ص

نفت 16 ...

نظریه برخورد

نظریه برخورد...

نظریه برخورد 7 ص

نظریه برخورد 7 ...

نظریه برونر 10ص

نظریه برونر 10ص...

نظام پیشنهادها

نظام پیشنهادها...

نظام سیاسی آلمان

نظام سیاسی آلمان...

پاورپوینت درس 16 تاریخ ایران و جهان دهم انسانی هنر و معماری

پاورپوینت درس 16 تاریخ ایران...

نظام سیاسی آلمان 13 ص

نظام سیاسی آلمان 13...

کلیات چرچ دنده ها
چگونگی پیدایش زمین و حیات بر روی آن
چک از دیدگاه کیفری 5 ص
چک ، سفته و ظهر نویسی 30 ص
چک 10ص
هیتلر
هیروشیما
یون
مطالعه ی موفق با تمرکز 80 تا 120 ص
تاریخچه و دائره المعارف جنگ 8 ساله

کلمات کلیدی :درصد سبوس گیری واد طعات حصولات احد تولیدی سازماندهی احد تولیدی آرد ستاره ظام یفیت بازرسی آزمایش آزمایش واد واد طعات ستندات ظام تولیدی ستاره آزمایش تولید بازرسی ستندات اولیه آزمونهای ارخانه
  • ۹۶/۰۹/۰۷
  • رضا محسنی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی